Op een ochtend stond ik in de welbekende ochtendspits de lunch van mijn dochter Day te maken (groep 1-2) en jullie zijn vast wel bekend met deze situatie. Terwijl ik de bammetjes smeerde, de kat naar buiten wilde, mijn jongste June (1 jaar) haar pap door de keuken gooide en Day weer eens de elastieken uit haar haar trok, dacht ik: “Hoe krijg ik deze lunch klaar voordat we over 10 minuten in de auto moeten zitten?” Met deze gedachte kwam het moederlijke idee dat ieder kind elke dag een (h)eerlijke, gezonde en gevarieerde lunch zou moeten kunnen eten zonder extra werk in de ochtendspits. Hierdoor is mijn bedrijf het schoolbrood.nl ontstaan!

Mijn naam is Incher Bakker, 30 jaar oud en moeder van twee geweldige dochters! Ook ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik heb verschillende banen gehad maar wil nu iets voor mijzelf beginnen, iets wat ik zelf geweldig vind om te doen en met mijn twee kinderen kan combineren. Daarom hoop ik dat het schoolbrood.nl een groot succes gaat worden want dit is echt een droombaan!

Als ik over de toekomst van het schoolbrood.nl denk word ik nu al enthousiast. Ik zie de toekomst rooskleurig in. Mijn droom is dat de ouders van nu, het schoolbrood.nl gaan zien als een bedrijf dat echt werk voor je uit handen neemt en mee helpt aan de toekomst van je kind. Hopelijk groeien we zo snel mogelijk. Eerst Rotterdam, Zuid Holland en dan heel Nederland! Ook zou het geweldig zijn als ik later kinderen, die uit gezinnen komen waar niet altijd geld is, kan helpen met een gezonde lunch. Ik hoop dat de toekomst snel vandaag wordt.

Website by Webroots