t

Pfjoe! Wij krijgen altijd een hele hoop vragen. Hieronder vind je de meest gestelde (met antwoord). Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan even een mailtje of zet je vraag op ons social media! We proberen altijd binnen 2 dagen antwoord te geven maar soms zijn we heel druk met smeren!

Ons brood komt bij bakker Ammerlaan vandaan. Het beleg zal bij onze groothandel vandaan komen. Dit kan verschillen tussen Sligro, Macro en Hanos. Onze eieren komen van de lokale boer. De groentes en fruitsnacks zullen vers op de markt gehaald worden.

Als ouder betaal je per 4, 8 of 16 weken. Wij werken met het nieuwe systeem betaalverzoek. Je krijgt na het aanmelden voor het schoolbrood.nl een e-mail/Whatsapp met een factuur. Je betaalt alle weken vooruit.

Het is natuurlijk heel vervelend als je kind ziek is/wordt. Helaas is het voor ons niet bij te houden welk kind op welke school ziek is. Wij zullen op dat moment de lunch alsnog leveren.

Alle schoolvakanties zijn wij gesloten. Jullie als ouders worden daar niet op doorberekend.

Het schoolbrood.nl staat voor een gezonde (h)eerlijke lunch. Dit past in elk normaal dieet.

Opzeggen gelieve via onze e-mail. Voor elke 25ste van de maand kunt u opzeggen. Dit wordt doorgevoerd per de 1ste van de volgende maand.

Website by Webroots